30. maj 2022. godine, Beograd – Danas su Paraolimpijski komitet Srbije sa Fondacijom paraolimpijskog komiteta Srbije i Udruženje priređivača igara na sreću AGOS potpisali Ugovor o donatorstvu i partnerstvu, čime je ozvaničen početak saradnje u cilju pružanja podrške paraolimpijskom sportu u pripremama za Paraolimpijske igre koje će biti održane u Parizu 2024. godine.

Predstavnicima medija i gostima obratili su se srpski reperezentativac Dragan Škrbić, domaćin događaja i predsednik Udruženja AGOS i Zoran Mićović, predsednik paraolimpijskog komiteta Srbije, a događaju su prisustvovali i proslavljeni reprezentativci Srbije i osvajači medalja na međunarodnim sportskim takmičenjima i paraolimpijskim igrama, Borislava Perić Ranković, Saška Sokolov i Nemanja Matijašević.

U svom uvodnom obraćanju, Dragan Škrbić je pozdravio skup u ime kompanija okupljenih u Udruženju AGOS (Admiral Bet, Max Bet i Soccer Bet) i istakao da je važna misija ove saradnje promocija i afirmacija paraolimpijskog sporta, a ključna poruka kampanje IGRAJ-POBEDIĆEŠ da je smisao u samoj igri i da svaki igrač pobeđuje, ako sportu i životu pristupa na zdrav način, sa voljom, entuzijazmom i odlučnošću. Škrbić je naglasio da su članice AGOS-a odlučne da usmere svoja delovanja i kampanje u promociju paraolimpijskog sporta, kao i da pruže snažnu podršku sportistima u pripremama za 33. Letnje paraolimpijske igre, koje će se održati u Parizu 2024. godine.

Zoran Mićović, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije, izrazio je zadovoljstvo što zajedno sa proslavljenim sportistima prisustvuje ovakvom događaju koji je na dobrobit Paraolimpijskom komitetu Srbije i uopšte pokretu kome pripadaju osobe sa invaliditetom. Istakao je da paraolimpijski sportisti postižu impozantne uspehe, i pozdravio spremnost ovako velikih kompanija da daju svoj doprinos za povećanje vidljivosti toga, jer će rezultirati da se i druge osobe sa invaliditetom uključe i motivišu na bavljenje sportom. Naglasio je i da je olakšavajuća okolnost što Republika Srbija maksimalno podržava ove sportiste i izjednačava njihove uspehe sa uspesima drugih vrhunskih sportista i izrazio zahvalnost kompanijama Admiral Bet, Max Bet i Soccer Bet što od sada i oni postaju partneri kroz kampanju IGRAJ-POBEDIĆEŠ.

Medijima se obratila i Borislava Perić Ranković, stonoteniserka, reprezentativac Srbije – višestruki olimpijski, svetski i evropski prvak sa titulom najboljeg sportistu u paraolmpijstvu 2005. godine.
Beba je istakla da su sportisti sa invaliditetom zahvalni Udruženju Agos što su kompanije članice prepoznale potrebu da se okrenu sportu osoba sa invaliditetom i da zajedno naprave lepu i veliku priču za ove sportiste: „Smatramo da ćemo zahvaljujući ovoj akciji biti više vidljivi i na taj način privući pažnju javnosti i da će mnogo bolje razumeti da je ono čime se mi bavimo podjednako važno i kvalitetno kao i drugi sportisti, a mi ćemo se potruditi da opravdamo vaše poverenje i vašu dobru nameru i donaciju.“
Saška Sokolov, reprezentativka i atletičarka zahvalila je AGOS-u što podržava sport osoba sa invaliditetom i što je sponzor Komiteta i istakla: ,,Nama svima sportistima znači sponzorstvo i ulaganje u paraolimpijski sport koje će podstaći da se osobe sa invaliditetom uključe u sport i da se ne kriju po sobama i kućama, već da izađu i da se zainteresuju i bave sportom“.

Nemanja Matijašević, mladi srpski paraolimpijac i atletičar, nadovezao se na priču i dodao: „Mislim da je osim finansijske pomoći dosta bitna promocija i upoznavanje nas sportista sa invaliditetom kao i redovnih sportista jer postižemo jednako dobre rezultate. Kroz tu promociju će se sigurno javiti i drugi ljudi koji su spremni da nas podrže i pomognu naše sportske uspehe.“